تخصص : ارث
سلام وقتتون بخیر پدرم 7500 متر باع مرکبات دارد که یک پلاک 2000متری با خونه ی باغ درونش را به دو برادرم داده وبقیه پلاکها رو که 1000 و 3500 متری مانده رو بین ما دو خواهر ودو برادر تقسیم شود ایا این تقسیم درست است؟2تا پسر ویک خواهر.ایا این نسبت رعایت شده
سلام.ایشان در زمان حیات هرطور صلاح بداند میتواند اموال خود را به هر ترتیب دلخواه بین هر شخص ولو غیر وراث تقسیم نماید.در صورتی که وصیت نموده باشد صرفا تا یک سوم اموال نافذ است و مابقی منوط به تنفیذ وراث میباشد.
سلام ، در زمان حیات میتواند به هر شخصی منتقل کند ، چنانچه این تقسیم بندی در وصیت نامه پدرتان آمده تا یک سوم نافذ است و الباقی در صورت تنفیذ ورثه به آنها میرسد در صورت عدم تنفیذ طبق احکام ارث تقسیم می شود .
سلام در زمان حیات پدر بحث ارث منتفی است و ایشان به خواسته ی خود اینکار را کرده اند و ارتباطی به ارث ندارد و به هر میزان میتوانند به هر شخصی که میخواهند بفروشند یا صلح کنند
سلام .انتقال مال درزمان حیات انرا از ماترک خارج می سازد ووراث بعد فوت نمی توانند نسبت به ان ادعایی داشته باشند مگر درصورت اثبات حجر .
با سلام
انتقال دارایی در زمان حیات و همراه با سلامت کامل عقل حق هر انسانی است.
بعد از فوت، کسی که اموالی را در زمان حیات متوفی دریافت کرده، در صورتی که جزء ورثه باشد از ماترک نیز ارث می برد. و پسر دو برابر دختر سهم الارث دارد،و همسر متوفی و پدر و مادرش نیز اگر در قید حیات باشند سهم الارثشان محفوظ است.
با سلام،تقسیم بر اساس ارث مربوط به بعد از فوت مالک است در زمان حسات به هر نسبت که خواستند می توانند اموال خود را به هر کسی منتقل نمایند.(الناس مسلطون علی اموالهم)
سلام اگر در قید حیات هستند در مورد اموال خود مختار هستند به هر نحوی تقسیم کنند ولی بعد از فوت مطابق قانون پسر دوبرابر دختر ارث می برد
سلام وقت بخیر
اصلا جای نگرانی نیست ولی توحه داشته باشید مالک اموال پدر و در زمان حیات اختیار تقسیم را داشته اند لذا بعد از فوت چنانچه اموالی بماند جز ماترک هست
موفق باشید و پیگیر
سلام در زمان حیات پدرتون هرطور بخواهند میتواند اموال را تقسیم نماید ولی اگر در قالب وصیت هست خیر مازاد بر یک سوم باطل است.
با سلام هر شخص در زمان حیات خود میتواند اموال خود را به هر صورتی که میخواهد تقسیم کند؛
اما اگر این تقسیم نامه طی وصیتنامه صورت گرفته باشد تا ثلث آن صحیح میباشد.
سلام
در صورتی که پدر شما در سلامتی کامل عقل به سر می برند ( یعنی محجور نیستند ) این تقسیم قانونی است.
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (15)
ارث
پاسخ ها (15)
ارث
پاسخ ها (12)
ارث
پاسخ ها (13)
ارث
پاسخ ها (14)
ارث
پاسخ ها (12)
ارث
پاسخ ها (14)
ارث
پاسخ ها (10)
سعید زندیه
1401/09/19-20:37:14