تخصص : خانواده
سلام خسته نباشید
دادگاه بدوی درمورد درخواست طلاق از طرف زوجه به علت عسروحرج ، زوج رو به علت بیماری روانی ملزم به طلاق کرده! درخواست داده شده برای درمان و پیگیری بیماری و همیچنین سازش و صلح از طرف زوج از طرف قاضی رد شد! درتاریخ 28 ابان ماه اولین ابلاغیه پرونده ثبت شده و در تاریخ 30 اذر رای به الزام به طلاق صادر شد!! در کمتر از 29 روز کاری همچین سرعتی ؟! درمتن حکم امده عقد به صورت عادی در دفتر ایت ا.. محقق کابلی بوده ولی حقیقتا عقد در منزل زوجه توسط اقوام ایشان خوانده شده و اثبات این موضوع که مدرک ارائه شده به دادگاه توسط زوجه سوری بوده ایا در رای تاثیری دارد؟
سلام
اینکه عقد کجا محقق شده خیلی ملاک نیست برای قاضی مهم اینه که نکاح دائم باشه و بعد از رای بدوی مبنی بر الزام به طلاق شما میتونید با ارائه مدارک مبنی بر عدم بیماری درخواست تجدیدنظر بدید.
باسلام. اگر مدت ۲۰ روزه اعتراض منقضی نشده باشه، تجدید نظرخواهی کنید
با سلام،نسبت به رای می توانید در مهلت مقرر تجدیدنظر خواهی کنید.محل عقد مهم نیست استدلالهای مرتبط با عسر و حرج و رد آن مستدل و مستند اهمیت دارد.
سلام به دادنامه صادره در مهلت قانونی اعتراض کنید
سلام.سرعت رسیدگی ایراد قانونی ندارد ولی ظرف ۲۰ روز قابل تجدیدنظرخواهی میباشد.
سلام .در صدور حکم طلاق دلایل و مستندات ارائه شده ملاک میباشد نه مکان خطبه عقد .در صورتی که به رای اعتراض دارید دلایل اعتراضی خود را ظرف مهلت اعلام و تجدیدنظر خواهی نمایید
سلام.اگر دفاعی دارید در مهلت مقرر به رای اعتراض کنید.پیشنهاد میگردد از مشاوره متنی استفاده کنید
سلام، تاثیری در تصمیم قاضی نداره...
سلام
محل عقد تاثیری در موضوع ندارد،بلکه احراز رابطه زوجیت به صورت دایم
سلام اگر ۳۰آذر دادنامه صادرشده تا فرصت هست مستندات خود مبنی بر ایراد به استدلال دادگاه را ضمیمه دادخواست تجدید نظر کنید
با سلامد
مهم در علاقه زوجیت بودن است در صورت عدم انقضای مدت ، می توانید اقدام به تجدیدنظر خواهی نمایید
سلام وقت بخیر ، سرعت رسیدگی خلاف قانون نیست بلکه ، استدلال های موارد عسرو حرج و دلایل آن در حکم دادگاه اهمیت بسزایی دارد در لایحه تجدید نظرخواهی خود خلاف آن را برای دادگاه روشن و تبیین نمایید تا حکم دادگاه به نفع شما نقض بشود .
با سلام، خیر اما شما در فرصت قانونی تجدید نظر کنین و اگر هردو از اتباع افغانستان هستید و زوجه طبق قانون دولت متبوع درخواست طلاق کرده به این نکته در اعتراض اشاره کنین،گرچه در این مورد قانون دو کشور مشابه هست اما در این صورت از مزایایی ممکنه برخوردار شوید.
سلام
از مشاوره تلفنی بهره مند شوید.
خانواده
پاسخ ها (4)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (5)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (7)
خانواده
پاسخ ها (10)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (9)
سمانه مریانجی
1401/10/10-14:09:53