تخصص : امور کارگر و کارفرما
با سلام و خسته نباشید
من به استخدام شرکتی درآمدم و نگهبان بیل مکانیکی بودم برای سرو غذا ناچار به روشن کردن پیک نیک شدم متاسفانه به علت وزیدن باد شدید پیک نیک سر خورد و به زمین افتاد و خسارت فراوانی به بار آورد حالا صاحب باغ ازم شکایت کرده مبلغ صد و هفتاد میلیون تومان خسارت برام اومده دادگاه منو مقصر کرده حالا من در صورت شکایت از کارفرما بدلیل عدم رعایت نکات ایمنی و مستقر نکردن تجهیزات از جمله کانکس و کپسول ضد حریق آیا کارفرما مسئول ضرر وارده خواهد بود یا نه؟
سلام
در صورتی که کارفرما زمینه به وجود آمدن خسارت را فراهم کرده باشد طبق قانون درصدی از آن مبلغ محکومیت شما را باید متقبل شود فلذا شما میتوانید از طریق اداره کار و کارشناسان مربوطه درصدی از این خسارت 170 میلیون تومانی را بر عهده کارفرمای متخلف قرار دهید.
سلام .می توانید از طریق اداره کار قدام کنید نهایت بابت این موضوع ارجاع به کارشناسی می شود وتعیین تقصیر می گردد
با سلام،بله بابت تقصیر ایشان از طریق اداره کار با ارجاع به نظر کارشناس میتوان از درصد تقصیر شما کم کرد و بر عهده کارفرما گذاشت.
سلام.با توجه به قانون روابط کار کارفرما میبایست کلیه ی نکات ایمنی و بهداشتی را به کارگر آموزش دهد و در محیط کار نیز کلیه ی قوانین ایمنی و بهداشتی را فراهم نماید که درصد قصور کارگر و کارفرما توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین میشود.از طریق دادخواست به اداره ی کار اقدام نمایید.
سلام میتوانید از طریق اداره کار اقدام کرده و با اثبات عدم اصول ایمنی و آموزش به کارگر خواهان جبران خسارت وارده به خود شوید.
سلام باید دادخواست قصور کارفرما با ارجاع امر با کارشناس رسمی مشخص شود تا درصدی از قصور به عهده کارفرماقرارگیرد
سلام وقت بخیر؛ چنانچه کارفرما وسایل و تجهیزات لازم برای ایمنی محل کار را فراهم نکند یا قصور وی منجر به ایجاد حادثه ای ناگوار در محل کار کار شود، مسئولیت دارد و باید خسارات وارد شده را جبران کند.
ضمنا در صورتی که کارگران بیمه شده باشد، اگر حوادثی برای آنها رخ دهد، کارفرما در ازای پرداخت حق بیمه مسئولیت ندارد سازمان تامین اجتماعی در این زمینه مسئول خواهد بود. در مواردی که خطا و یا قصور بیمه شده و کارگر در وقوع حادثه نقش داشته باشد، کلیه هزینهها اعم از هزینههای درمانی و پرداخت مستمری توسط تامین اجتماعی پرداخت میشود.
در موارد زیر، کارفرما در ازای حوادث ناشی از کار مسئولیت دارد:
طبق ماده 66 قانون تامین اجتماعی، در صورتی که ثابت شود وقوع حادثه یا بروز بیماری مستقیما ناشی از عدم رعایت مقررات حفاظت فنی و ناشی از عدم رعایت مقررات بهداشتی و احتیاط لازم از طرف کارفرما یا نمایندگان او بوده است، هزینههای مربوط اعم از معالجات و پرداخت مستمری توسط سازمان تامین اجتماعی و سپس این هزینهها از کارفرما وصول میشود.
همچنین مطابق ماده 90 این قانون، شاغلین در کارگاهها باید قابلیت و استعداد جسمانی متناسب با کارهایی را که به آن ارجاع میشود داشته باشد و کارفرمایان مکلفاند قبل از به کار گماردن آن ها ترتیب معاینه پزشکی آنها را بدهند.
سلام وقت بخیر
اصلا نگران نباشید ولی توجه داشته باشید که کارفرما میبایست اصول ایمنی محیط کار و اموزش های لازم و تستهای مربوطه مبنی بر صلاحیت شما رو قبل از گماردن به کار احراز میکرده است و چنانچه قصوری رخ دهد و کارشناس این مطلب را احراز کرده باشد دادگاه محترم حکم به جبران خسارت را به کارفرما منتسب خواهد کرد.
موفق باشید
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (7)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (6)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (6)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (10)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (5)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (6)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (7)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (6)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (2)
امور کارگر و کارفرما
پاسخ ها (7)
حسین شاپوری
1401/08/25-13:54:36