تخصص : خانواده
سلام وعرض ادب خدمت وکلای محترم جسارتا خانم بنده ۱سال پیش از خونه مشترکمون بعد از فهمیدن یک مسله ای ازش خودش میرود و۶ماه پیش منزلی که خودم خریده بودم بنام ایشون رو میفروشند وحالا الزام به تمکین زدم وخونه بنام مادرم هست دیروز بازرس از مدد کاری اومده بنده سرکار بودم وپسرم مدرسه وبچه برادرم منزل ما بوده که ۱طبقه پایین ما هستن بازرسی که تشریف آوردین سوال اولشون این بوده خونه به نام مادر منه خواستم ببینم اشگالی داره خونه ای که بنام مادرمرو تمکین زدم که در زمان خروج بازرس همسایه به بچه برادرم که خونه من بوده میکه مادرت کجاست وبازرس به گفته بچه برادرم ۳خط توضیحات دیکه مینویسه آیا امکان دارد تمکین من به دلیل پرسیدن اون خانم اشگالی پیش بیاید ممنونم
باسلام.یکی از مقدمات دعوای الزام به تمکین ، فراهم کردن منزل مسکونی مستقل جهت زندگی مشترک است.اگر خانه به نام مادر شماست لازم است با ایشان لااقل یک اجاره نامه تنظیم بفرمایید و به دادگاه ارائه نمایید.
باسلام
در دعوی تمکین،میبایست قرارداد اجاره یا خرید منزل به کارشناس و دادگاه ارائه دهید،درصورتیکه چنین قراردادی موجود نباشد،دعوی تمکین رد خواهد شد.
سلام
خانه متعلق به مادر شماست و در صورتی تمکین شما رد نخواهد شد که منزل مورد اشاره را مثلا از طریق اجاره در اختیار گرفته باشید و اجاره نامه خود را به دادگاه ارائه دهید.
سلام حداقل برای الزام به تمکین قرارداد اجاره لازم است
سلام باید حداقل اجارهنامه معتبر منزل به نام شما باشد در غیر اینصورت محکمه محل را مناسب برای زندگی زوجه تشخیص نداده و دعوی شما به نتیجه نمیرسد.
سلام اجاره نامه تنظیم و به مرجع قضایی ارائه دهید
سلام
برای صدور حکم تمکین، در اختیار داشتن یک واحد مستقل نیاز است، اگر یک طبقه مستقل ولو اینکه متعلق به مادرتان باشد، در اختیار شما باشد اگرچه قرارداد اجاره در بین نباشد، ولی ثابت شود در اختیار شمااست کافی است. می توانید به دادگاه مراجعه و با معرفی شاهد ثابت کنید که یک واحد مستقل در اختیارتان است.
باسلام
در اختیار داشتن یک منزل مسکونی مستقل از شرایط الزام به تمکین می باشد که اگر به نام شما نیست بهترین راه اثبات ارائه اجاره نامه به دادگاه می باشد
با سلام،برای الزام به تمکین خانه یا اجاره نامه باید بنام شما باشد( به عنوان مالک خانه یا مستاجر).نمی توانید زوجه را الزام به تمکین و برگشت به خانه ایی کنید که بنام مادرتان است و سما سمتی در آن ندارید.
با سلام
صرف داشتن منزل مستقل برای تمکین کافی میباشد و اگر با مادر خود زندگی میکنید تمکین صادر نخواهد شد و منزل باید با وسایل کامل و آماده زندگی باشد
باسلام
تهیه منزل مستقل مشترک جهت تمکین زن از وظایف مرد می باشد ولی دارا بودن مالکیت عین یا منفعت آن ملاک نیست
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (16)
خانواده
پاسخ ها (13)
خانواده
پاسخ ها (12)
خانواده
پاسخ ها (12)
خانواده
پاسخ ها (15)
خانواده
پاسخ ها (10)
خانواده
پاسخ ها (15)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (16)
مسلم اله یاری کریم آبادی
1402/02/28-13:41:38